תקנים

על איכות לא מתפשרים

חברות הקבוצה עומדות במגוון רחב של תקנים מחמירים בתחומי איכות הסביבה, ייצור, אבטחת מידע, הבטחת וניהול איכות, בטיחות ועוד. כיצרן ישראלי מוביל אשר מהווה דוגמה, אנו משקיעים את מירב המאמצים כדי לעמוד בתנאים ובתקנים מקומיים ובינלאומיים על פי דרישות החוק והגופים המפקחים.

אישור אמזון | תקנים | כרמל פרנקל

AMAZON CERTIFIED

תקן המאשר שהיצרן עבר הסמכה על ידי חברת אמזון העולמית והינו מאושר לייצור, עיצוב, אספקה ובחינה של אריזות FFP על פי הסטנדרטים המחמירים של החברה. כרמל פרנקל הינה היצרן היחיד בישראל בעל הסמכה זו והשותף הישראלי היחיד ברשת ה- APASS של אמזון.

מיוצר בישראל | MADE IN ISRAEL | תקנים

MADE IN ISRAEL

תו "מיוצר בישראל" הוא מיזם שיצר משרד הכלכלה והתעשייה שנועד לעודד צרכנים בישראל לבחור לקנות מוצרים שמיוצרים בישראל. הדרך שנבחרה היא להטביע תו בולט על מוצרים שעמדו במדדים (קריטריונים) להגדרתם כתוצרת ישראל. ההגדרה למוצר ישראלי הוא מוצר שמחיר המרכיב הישראלי בו, מהווה לפחות 35% וכתוצאה ממנו התקבלו מוצרים אחרים או שונים.

מכון התקנים | תו ירוק | נייר חדרה | תקנים

תו ירוק

תו ירוק המוענק על ידי מכון התקנים הישראלי מעיד על כך שפגיעתו של המוצר או השירות בסביבה פחותה. מוצר או שירות בעלי תו ירוק, מפחיתים את השימוש בחומרים מסוכנים, משפרים את היעילות האנרגטית ומפחיתים את הפגיעה בסביבה. התו הירוק, מהווה עבור היצרן אישור אובייקטיבי שהמוצר או השירות אכן "סביבתי" ואינו מתהדר בתואר לא לו .

ISO 27001 | תקנים

ISO 27001

ISO/IEC 27001 (נקרא בקיצור ISO 27001) הוא תקן בינלאומי לניהול אבטחת מידע. הוא מפרט דרישות להקמה, יישום, תחזוקה ושיפור מתמיד של מערכת ניהול אבטחת מידע (ISMS), שמטרתה לעזור לארגונים להפוך את נכסי המידע שהם מחזיקים לבטוחים יותר.

ISO 9001 | תקנים

ISO 9001-2015

התקן מגדיר דרישות למערכת ניהול איכות. עמידה בדרישות התקן מעידה כי הארגון: מסוגל לספק באופן עקבי מוצר העומד בדרישות הלקוח, חותר להגביר את שביעות רצון לקוחותיו באמצעות יישום אפקטיבי של מערכת ניהול האיכות בארגון, נותן מענה לסיכונים ולהזדמנויות, ומיישם תהליכים לשיפור מתמיד של המערכת באמצעות הבטחת התאמה (CONFORMITY) לדרישות הלקוח ולדרישות תחיקתיות ישימות.

ISO 14001 | תקנים

ISP 1400-2015

תקן ISO 14001:2015 הנו תקן בינלאומי לניהול סביבתי, אשר מטרתו היא להקנות כלים ולהנחות את הארגון בתחומים בהם קיימת השפעה בפעילותו השוטפת על הסביבה.

ISO 45001 | תקנים

ISO 45001-2018

ISO 45001 הוא תקן ISO למערכות ניהול של בטיחות וגיהות בתעסוקה, שפורסם במרץ 2018. המטרה של ISO 45001 היא צמצום פגיעות ומחלות תעסוקתיות.

FSC 22000 | תקנים

FSSC 22000

תקן ISO 22000 מגדיר תהליכי ייצור בתעשיית המזון, במטרה להפחית סיכונים ולהבטיח לצרכנים מוצרים בטוחים לשימוש. התקן קובע דרכי פעולה לניהול איכות בכל היבטי הייצור של מוצרי המזון – משלב הטיפול בחומרי הגלם, עבור בייצור, ועד שלבי האחסון והאספקה ללקוח הקצה.

FSC | נייר לבן | איכות סביבה | תקנים

FSC

המועצה לניהול יערות (Forest Stewardship Council) היא מערכת בקרה ופיקוח בינלאומית, המוכרת על ידי ארגונים סביבתיים וחברתיים בכל העולם. בספטמבר 2004 אישרה המועצה את תקן שרשרת האספקה, המתייחס למקור המוצרים ולדרך שעשו מהיער, או במקרה של חומרים ממוחזרים, מאתר ההשבה, אל הצרכן. נוסף על כך, התקן מאשר את כל שלבי העיבוד, השינוי, הייצור וההפצה של המוצרים, עד לאספקתם ללקוח, ומבטיח כי העצים לא עורבבו עם מוצרים ממקורות בלתי מאושרים. אישור על פי תקן FSC, נועד לספק ערובה אמינה ללקוחות, כי מקורם של המוצרים ביערות המנוהלים היטב, במקורות מבוקרים, בחומרים מושבים או בתמהיל שלהם.

BRC FOOD | תקנים

BRC FOOD

תקן British Retailers Consortium) BRC) הנו תקן בינלאומי לבטיחות מזון. מטרתו העיקרית של תקן זה היא להבטיח את איכות ובטיחות המזון ולהבטיח שהקמעונאיים נוקטים באמצעי הזהירות המרביים תוך הקפדה על איכות בכל שלבי שרשרת האספקה: הפיתוח, היצור, ההפצה, הפרסום והמכירות של מוצרי מזון. תקן זה הינו משמעותי ביותר בייצור אריזות לסקטור המזון.

HACCP | תקנים

HACCP

תקן HACCP מגדיר תנאי ייצור נאותים בתעשיית המזון, במטרה להפחית סיכונים, להתמקד במניעתם, ולהבטיח לצרכנים מוצרים בטוחים לשימוש. תקן HACCP קובע דרכי פעולה לניהול איכות בכל היבטי הייצור של מוצרי המזון – משלב הטיפול בחומרי הגלם, עבור בייצור, ועד שלבי האחסון והאספקה ללקוח הקצה. לקוחות רבים ברחבי העולם יודעים לזהות את סמל התקן לבטיחות מזון, ומרגישים ביטחון רב יותר כאשר הם רוכשים מוצרי מזון מיצרנים ומשווקים הנושאים את תו האיכות הזה.

ISO 18001 | תקנים

ISO 18001

תעודת הסמכה למערכת ניהול בטיחות בתעסוקה. תעודת 18001 ISO אותה קיבל הארגון, מוכיחה למעשה שהארגון אכן נקט באמצעים הנדרשים למימוש מחויבות הארגון לעובדים, בכל הנוגע לבטיחותם ובריאותם.

דילוג לתוכן